Een betaalbare webshop starten met WordPress

Een betaalbare webshop starten met WordPress

jan 30, 2019 Blog by webwinkelier

“Betaalbare webshops”? Wat is betaalbaar? Dat is natuurlijk voor iedereen anders maar webshops zijn tegenwoordig redelijk prijzig. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van wat je wilt en in hoeverre je alles geautomatiseerd wilt hebben. Je kunt als ondernemer webshops laten ontwikkelen van €40.000,- tot €50.000,- of zelfs meer maar is dat nodig? Nee, wij denken van niet. Je hebt al een betaalbare webshop tussen de €8.000,- en €15.000,- met genoeg functionaliteiten zoals de “grote jongens”.

Wanneer je een webshop laat ontwikkelen met WordPress in combinatie met de e-commerce module WooCommerce ben je verzekerd van een goed geautomatiseerde shop die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Je wilt uiteraard ook bezoekers op je webshop dus dat is erg belangrijk.

WooCommerce is gebruiksvriendelijk, net als het CMS WordPress en ook voor ontwikkelaars kun je er goed mee uit de voeten. Hierdoor worden de kosten gedrukt en kun je een betaalbare webshop starten.

Betaal dus niet langer te veel voor een webshop en laat experts een webshop voor je ontwikkelen die aan al je wensen voldoet en tevens betaalbaar is.