Bedrukt afzetlint voordelig bestellen

Bedrukt afzetlint voordelig bestellen

feb 22, 2021 Blog by webwinkelier

Veiligheid is altijd een doel bij alles wat we doen. Of mensen nu voor hun plezier of voor hun werk deelnemen aan een activiteit, er worden voorzorgsmaatregelen genomen. We dragen veiligheidsgordels, handschoenen en brillen. We plaatsen waarschuwingsborden, lichten en alarmen. En deze aandacht voor veiligheid is niet alleen uit de goedheid van ons hart, maar ook uit respect voor de wet. Hier dient een bedrijf zich dan ook aan te houden.

Hekken of een afzetlint?

Een afzetlint dient als een iets draagbaarder en betaalbaarder alternatief voor afzettingen. Terwijl ze voor voetgangers gemakkelijk te omzeilen zijn, dient afzetlint voor zowel een perfecte blokkade voor voertuigen als een voldoende waarschuwing voor arbeiders. De bovenkant van deze structuren is vaak voorzien van reflecterend materiaal, zodat auto’s en vrachtwagens ze bij het naderen gemakkelijk kunnen identificeren; en het trekt de aandacht van personen die mogelijk in de buurt van het onveilige of gevaarlijke gebied aan het werk zijn. 

Bedrukt afzetlint

Afzetlint is de meest betaalbare veiligheidsmaatregel die er is. Het is perfect voor tijdelijke situaties, zoals een open gat dat snel zal worden gedicht of een elektrische situatie waaraan op dat moment wordt gewerkt. Zodra de tijdelijke situatie is opgelost, kan het worden weggegooid zonder noemenswaardig verlies voor het budget of zonder dat het veel opslagruimte in beslag neemt. 

Opvallende reclame voor jouw bedrijf

Het bedrukken van afzetlint met het logo van jouw bedrijf zorgt voor naamsbekendheid. Het lint valt op en daardoor jouw logo ook. Daarnaast is het een goedkopere manier van adverteren dan het ophangen van een billboard. Heb je een webshop met hardloopschoenen? Sponsor dan bijvoorbeeld een hardloopevenement met jouw afzetlint, win win voor beide! Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een tape met jouw logo te bestellen voor pakketten, weer een stukje naamsbekendheid die vergroot wordt.