Boodschappen én het avondeten bestellen op één website!

Boodschappen én het avondeten bestellen op één website!

nov 23, 2020 Blog by webwinkelier

Hoe gemakkelijk zou het zijn wanneer je de boodschappen voor de komende week en het avondeten voor die avond allemaal tegelijk op één website kan bestellen? Wel, dat is vanaf nu mogelijk dankzij Butlon. Butlon.com is een website waar je zowel boodschappen kan bestellen als eten kan bestellen en aan huis geleverd kan krijgen. Of je nu zin hebt in iets gezond of in comfortfood, Butlon regelt het voor jou! Zowel op de computer als via de app was boodschappen en avondeten bestellen nog nooit zo gemakkelijk! 

Eten voor vanavond bestellen 

Je hebt het waarschijnlijk al wel eens voor gehad. Een drukke dag op het werk, de kinderen nog afhalen van school en je samen met hen aan het huiswerk zetten. Wanneer dat allemaal klaar is, staat het huishouden nog te wachten en moet je nog beginnen aan het avondeten. Niet verwonderlijk wanneer je er dan eens voor kiest om avondeten te bestellen. Eten voor vanavond bestellen kan je dus nu heel eenvoudig via Butlon. Je kiest een restaurant uit de buurt en maakt je keuze uit de selectie. Je laat het eten op een tijdstip naar wens leveren en dan is het alleen nog maar genieten! 

 

Boodschappen bestellen en maaltijden bestellen op één adres

Tussen al deze huishoudelijke taken, het werken en zorgen voor de kids door, moet je ook nog eens de tijd vinden om de boodschappen voor die week te gaan doen. De ene week lukt het perfect om alles rond te krijgen, terwijl in de andere week de boodschappen doen echt niet meer lukt. Ook dan schiet Butlon jou te hulp, zowel via de app als via de website op de computer. Je selecteert de boodschappen en laat ze eenvoudigweg thuis leveren. Zo kan jij meer tijd spenderen met je gezin zonder nog aan die boodschappen te moeten denken. 

 

Voor 12u besteld, morgen in huis 

Bestel je online boodschappen, dan wil je daar natuurlijk niet de hele week of een paar dagen op moeten wachten en dat weet Butlon maar al te goed. Boodschappen bestellen, wanneer je dat voor 12u gedaan krijgt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Of het nu gaat om diepvriesproducten, dranken, non-food producten of om producten voor je huisdieren, de boodschappen worden netjes, hygiënisch en volgens de juiste normen bezorgd. Op die manier kan jij met een gerust hart online shoppen voor boodschappen!