Een betaalbaar overhemden merk van hoge kwaliteit

Een betaalbaar overhemden merk van hoge kwaliteit

nov 1, 2019 Blog by webwinkelier

Dit merk heeft uni shirts tot en met speelse overhemden bewerkt met gekleurd garen, de collectie Eterna overhemden bevat het allemaal! Voor de mannen die houden van ruit- of streepdessins is er hierin volop keus. Eigentijdse ontwerpen van hoogwaardige stoffen. Ook aan de lange mannen in ons mooie landje is gedacht, Eterna heeft overhemden in zijn collectie met extra mouwlengte. Voor de slanke man zijn er passende overhemden die super mooi aangesloten zitten. Voor mannen met een maatje meer zijn er ruimere pasvormen. Deze ruimere overhemden hebben een rustige uitvoering die perfect afkleden. Zoals je hier kunt lezen, alle soorten mannen met ieder postuur slagen bij het merk Eterna!

Kwaliteit, uitstraling en certificaat, Eterna heeft het allemaal!

In de boorden van Eterna overhemden zit vaak een contrast verwerkt. Door de luxe stoffen en dessins straalt dit merk kwaliteit en klasse uit. Het katoen dat gebruikt wordt om de overhemden te weven komt uit Zwitserland. Het is één van de beste soorten katoen. Wat heel speciaal maar vooral belangrijk is dat het geteeld wordt op gifvrije gronden en er geen chemische middelen worden gebruikt worden bij de verwerking ervan. Een certificaat van Eco-Tex heeft het merk Eterna in de pocket. Dit betekent dat ze voldoen aan zeer strenge eisen die garanderen dat de overhemden niet schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu.

Het ontstaan van Eterna

De gebroeders Hönigsberg legde in 1863 de basis voor het Eterna overhemd in de mooie stad Wenen. De naam Eterna komt af van de semi-stijve kraag. Van Wenen gaan we ook naar Duitsland waar ook de productie startte. Eterna is zelfs wereldmarktleider in strijkvrije overhemden. De verkoop van deze unieke overhemden zit op dit moment al in 33 landen. “Kleren maken de man” een welbekende uitspraak voor iedereen maar die oo zo juist is! Een man die een overhemd draagt van goede kwaliteit ziet er verzorgd uit. Ga maar naar een sollicitatie en je draagt een mooi overhemd dan heb je al gauw één punt. De Eterna overhemden kunnen in de vrije tijd of tijdens je werk gedragen worden. Eigentijdse ontwerpen van hoogwaardige stoffen. Voor mannen met een frisse en moderne uitstraling.

 

Ben je opzoek om een overhemd te combineren met een heren trui. Kijk dan eens op Distrikt norrebro.  Deze website heeft een groot assortiment in hoodies voor heren en heeft sinds corona enorm veel aanbiedingen.