Ervaar zelf het fijne draagcomfort van een ledub overhemd

Ervaar zelf het fijne draagcomfort van een ledub overhemd

sep 11, 2018 Trends by webwinkelier

In de modewereld, heeft u vast wel eens de naam ledub horen vallen. Dit bedrijf is al meer dan 50 jaar bekend in het maken van prachtige overhemden met mooie details en afwerkingen. Door jarenlange ervaring en productkennis, is elk overhemd van dit merk een waar kunstwerk. U onderscheidt zich hiermee van andere merken, en kunt dus gerust zeggen dat u een uniek overhemd draagt.

De weving en stof

Een overhemd van ledub, onderscheidt zich door de verschillende weving en stof. De draden worden in de lengte met elkaar gecombineerd. De weving ontstaat, door de manier waarop de draden samenkomen tot één geheel. Het uiterlijk van de stof, wordt bepaald door de combinatie waarmee de inslag door de schering gaat. Daar kunnen leuke patronen mee gemaakt worden. Die ontstaan door het onder en bovenlangs weven van de stof. Op onze website vind u deze patronen in diverse printjes en kleuren.

Het tot stand komen van dit kwaliteit overhemd

Hoe zit het overhemd van ledub nu eigenlijk in elkaar? Om een mooie blouse te krijgen, moeten er eerst nog wat handelingen verricht worden. Het begint met een patroon, waar stoffen uitgesneden worden. Dit wordt gedaan met behulp van een mal. De losse accessoires zoals boorden, manchetten en mouwen, worden apart afgewerkt waarna ze in de montageafdeling in elkaar gezet worden tot een volledig kledingstuk. Als laatste stap, wordt het gecontroleerd op foutjes, en zo nodig meteen gecorrigeerd. Nog even een laatste stoombeurt zonder strijken, en het kledingstuk is klaar om gedragen te worden!

Nieuwsgierig geworden?

Wij willen u graag kennis laten maken met dit prachtige merk, en hebben daarom de mooiste overhemden van ledub voor u geselecteerd. U kunt gemakkelijk het juiste model en maat bestellen via onze website. Heeft u advies nodig? Wij staan u graag persoonlijk te woord, en garanderen 100% kwaliteit en service. Ervaar het zelf!