Het beste opbergsysteem voor uw bedrijf!

Het beste opbergsysteem voor uw bedrijf!

feb 24, 2017 Blog by webwinkelier

 

Als u de eigenaar van een bedrijf bent, vindt u het natuurlijk van belang dat uw producten veilig worden opgeslagen. Daarnaast is het ook belangrijk dat deze producten op een gepaste wijze worden gepresenteerd aan de klant. Ook wilt u dat uw bedrijf er netjes uitziet, wat vast betekend dat u de overige spullen in bijvoorbeeld de kantoorruimtes ook een plek wilt geven voor een overzichtelijke werkruimte.

Een makkelijke maar effectieve manier om uw producten en kantoorspullen op te bergen is door gebruik te maken van een opbergrek. Deze rekken zijn verkrijgbaar van verschillend materiaal. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn de metalen en houten opbergrekken. Metalen stellingen worden met name gebruikt voor het zwaardere opbergwerk, omdat ze wat sterker zijn en meer gewicht kunnen dragen. Een voorbeeld hiervan is magazijnopslag. Op deze stellingen worden dan ook vaak pallets opgeslagen. Als u echter op zoek bent naar opslag voor in uw winkel of kantoorruimte dan zijn houten stellingen een betere uitkomst. De natuurlijke uitstraling van het hout past goed bij bijvoorbeeld natuur en eco – winkels, maar kan ook uitstekend in kantoor of een ander soort winkel.

Deze stellingen komen voor in verschillende soorten en maten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden, zodat u zeker weet dat de stelling in uw winkel of kantoor past. Zo zijn er verschillende soorten houten rekken, namelijk het Brumorek, Combirek, Archos, Vinorek, Eurorek Rangerek en Scafforek.

Het Brumorek kan gebruikt worden voor het presenteren van wijn en is gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Dit geeft de rekken een ambachtelijke en natuurlijke uitstraling. Een Combirek is ook gemaakt van Scandinavisch vurenhout en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Namelijk als wandopstelling, vrijstaand of dubbel geplaatst. Door zijn veelzijdigheid is een Combirek zeer geschikt voor winkels en archieven. Dan is er het Archosrek, dit rek bestaat uit legplanken met optioneel een ingebouwd ophang rek voor kleding. Door deze opties is het rek zeer geschikt voor kledingwinkels. Als laatst zijn er nog het Eurorek gemaakt van Oost – Europees vurenhout en het Rangerek gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Deze houten stellingen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld magazijnopslag. Al deze rekken zijn verkrijgbaar bij quickrack.nl, dus bent u nieuwsgierig geworden naar de vele opties en wilt u een kijkje nemen? Bezoek dan snel de webshop van Quickrack en u vindt vast een rek dat bij uw kantoor of winkel past, voor een zeer voordelige prijs!