HOME

[masterslider id=”1″]

EEN BETAALBARE WEBWINKEL ONTWIKKELEN

De populariteit van webwinkels is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om producten ook online aan te bieden, waarmee de doelgroep en het potentiële aantal klanten toeneemt. Beeldt u zich eens in hoeveel nieuwe klanten u via een website naar uw bedrijf zou kunnen trekken? Niet alleen is een webwinkel handig voor het verkopen van producten, ook kunt u potentiële klanten via een webwinkel informeren over producten of diensten.

Een webwinkel maken of laten maken?
Een webwinkel kunt u zelf maken, al wordt er in het merendeel van de gevallen gekozen voor het inschakelen van een extern internetbureau. Voor het maken van een webwinkel heeft u enige kennis nodig over het produceren van een webwinkel. Er zijn verschillende systemen waarmee u een webshop kunt maken, denk bijvoorbeeld aan Opencart, Magento of Woocommerce in combinatie met WordPress, enzovoorts. Deze systemen bieden je ontzettend veel vrijheid bij de productie van een webshop, doordat je een oneindig groot aantal producten toe kunt voegen, de vormgeving zelf kunt ontwikkelen, enzovoorts.

Naast deze systemen kunt u er tevens voor kiezen om een standaardwebwinkel te kiezen, die u afneemt bij aanbieders van webwinkels. Hierbij heeft u vaak een klein aantal mogelijkheden op het gebied van de vormgeving van de webwinkel.