Hygiënisch on-the-go met wegwerp overalls

Hygiënisch on-the-go met wegwerp overalls

mrt 15, 2021 Blog by webwinkelier

In een tijd van het handen wassen en oppassen voor andermans bacteriën, letten wij vaker op onze hygiëne. Vooral als wij op plekken komen, waar wij niet bekend zijn met de hygiënische standaarden van die plek. Het is hierbij belangrijk om je zo goed mogelijk te beschermen tegen bacteriën en virussen. Daarom is het goed om een wegwerp overall te dragen. Dit zorgt ervoor dat we zonder te veel was, alsnog hygiënisch door verschillende plekken kunnen lopen. Vooral in de zorg wordt er veel gebruik gemaakt van wegwerp overalls. Bekijk hieronder de voordelen van wegwerp overalls. 

Goede bescherming 

Overalls bieden goede bescherming tegen bacteriën en andere vervuilingen. Deze overalls worden daarom vaak gedragen door mensen die werkzaam zijn in de medische wereld. In de operatiekamer, op de intensive care, maar ook op testlocaties, laboratoria, etc. De overalls zijn van verschillende materialen gemaakt, die elk geschikt zijn voor andere doelen. Zo zal je geen dunne plastic overall dragen in de operatiekamer. Deze zijn gemaakt van een dikker materiaal, die steviger afgewerkt is, zodat er minder deeltjes doordringen of andersom. 

Makkelijk mee te nemen

Wegwerp overalls zijn heel licht en dus makkelijk mee te nemen. Een belangrijk voordeel is dat je ze alleen maar hoeft mee te nemen op de heenweg. Op de terugweg liggen ze natuurlijk in de plasticbak. Als je er een nodig hebt, zijn deze vaak al beschikbaar op locatie. 

Overal hygiënisch 

Omdat deze wegwerp overalls makkelijk mee te nemen zijn, kun je overal hygiënisch en beschermd rondlopen. Je gooit ze in een rugzak, achter in de auto, in de handtas. Deze overalls zijn compact en makkelijk mee te nemen op locatie. 

Geen overbodig wasgoed

Je hoeft geen extra was te draaien voor deze overalls, want je gooit ze na gebruik lekker weg in de plastic bak. Dat scheelt toch weer extra moeite, tijdens de voorbereiding voor je werk.