Is mouwlengte 7 altijd dezelfde maat

Is mouwlengte 7 altijd dezelfde maat

nov 22, 2017 Trends by webwinkelier

De betekenis van mouwlengte 7 is bij de verschillende fabrikanten altijd hetzelfde, helaas kan er in de praktijk nog wel eens wat verschil in zitten. Mouwlengte 7 overhemden zijn prima als je een wat langere man bent, tot zo’n 1,90 meter. Ben je langer dan twee meter of zit je er dicht in de buurt met je lengte, dan is het vaak beter om een mouwlengte 72 overhemd te nemen. Op het moment dat je een overhemd koopt met een extra lange mouwlengte is het rugpand ook vaak wat langer, want dat past natuurlijk beter bij het gehele postuur van de drager.

Collectie overhemden voor de langere man

Vaak wordt gedacht dat de collectie van extra lange overhemden een saaie collectie zou zijn. Maar niets is minder waar. In deze klasse is net zoveel keuze in dessins en materiaal et cetera als in de standaard collecties. Van formeel tot casual of sportief je kunt er keurig modieus bij lopen. Soms moet je wel even wat langer zoeken naar een goed passend overhemd en ook de prijs kan af en toe wat hoger liggen. Maar dat is allemaal de moeite waard als je eenmaal een goed overhemd hebt gevonden. Want wat is er nu lastiger dan een overhemd waarvan de mouwen trekken als je aan je bureau aan het werk bent of bij het autorijden.

Online steeds meer overhemden voor de lange man te koop

Gelukkig kun je online steeds meer Mouwlengte 7 overhemden kopen. Er is zelfs een speciale website voor lange mannen: langzijn.nl. Webwinkels in zowel Nederland als in het buitenland staan op deze website vermeld, maar houd je toch meer van passen, dan hebben ze ook een overzicht van de winkels die mode voor de langere man verkopen, in kaart gebracht. Naast nieuwsberichten is er ook nog een forum waarop je lekker kunt meebabbelen over ‘lange mensen’.