Tuintrends uit 2017

Tuintrends uit 2017

okt 3, 2017 Tuin by webwinkelier

In de zomer van 2017 hebben we niet mogen klagen over het weer. Met een aantal prachtige zomerdagen heeft iedereen de mogelijkheid gehad om zich even helemaal te ontspannen! De een koos voor een dagje strand, de ander bleef lekker in de eigen tuin hangen. Hoe ben jij de zomer doorgekomen? In de afgelopen zomer waren een aantal tuintrends op te merken. Een van deze tuintrends was bijvoorbeeld dat veel consumenten kozen voor het online bestellen van tuinproducten. Denk hierbij niet aan planten en struiken, maar wel aan een luxe loungeset, een sauna of een tuinhuisje! Door dergelijke producten online te bestellen hoefden consumenten de deur niet meer uit.

 

Zelf een webwinkel in tuinproducten beginnen

Het feit dat steeds meer consumenten hun tuinproducten online aanschaffen maakt dat er nieuwe kansen ontstaan voor ondernemers. Zij kunnen deze trend gebruiken om zelf ook een graantje mee te pikken! Laat een webwinkel maken en start direct met het verkopen van je eigen tuinproducten. De tuinproducten kun je bij een groothandel kopen, zodat je deze tegen een hogere prijs kunt verkopen in je eigen webwinkel. Er zijn op internet verschillende bedrijven te vinden die je kunnen helpen bij het maken van een webwinkel met tuinproducten.

 

Een opblaasbaar zwembad of bubbelbad

Niet alleen kochten consumenten hun producten steeds vaker online, ook het type product wat men kocht veranderde. Zo koos men vaker voor luxeproducten in de tuin! De luxe loungeset is hier een goed voorbeeld van, maar ook een zwembad of een bubbelbad werden steeds vaker online besteld. De markt met luxeproducten voor tuinen is in de afgelopen jaren veranderd. Waar deze producten voorheen enkel toegankelijk leken te zijn voor rijke gezinnen, is dat tegenwoordig al lang niet meer het geval. Denk bijvoorbeeld aan een goedkoop opblaasbaar bubbelbad, of een goedkoop opblaasbaar zwembad.