Voordelig extra likes voor jouw Instagram!

Voordelig extra likes voor jouw Instagram!

aug 2, 2018 Blog by webwinkelier

Groeien op Instagram, meer volgers, meer likes.. alles om de naamsbekendheid van jouw onderneming te vergroten. Hoe kun je dat nu vergroten? Op dit moment is dat actief zijn op Social Media. Online Marketing wordt actief ingezet en is niet meer weg te denken. Liken, reageren, delen, saven en ga zo maar door. Wil jij up to date blijven en meegaan met de trend dan is het belangrijk om hieraan deel te nemen. Laat zien waar jij voor staat als bedrijf en wat er plaatsvindt.

Origineel is succes

Ben origineel en laat dit zo creatief mogelijk zien op je Social Media kanalen. Unieke posts die jouw klanten triggeren en aanspreken. Nieuwe innovaties, nieuwtjes binnen het bedrijf etc.

Toon je klanten dat je betrouwbaar bent en ze met vragen en/of problemen bij je terecht kunnen.

Work Hard Play Hard

Het gaat niet van een leiden dakje, nee Social Media kost veel tijd en energie. Je zult jezelf 100% moeten inzetten om resultaten te boeken. Heb jij hier zelf geen zin in? Dan kun je een medewerker binnen je bedrijf dat laten doen. Of nog makkelijker, koop je likes. Dit bespaard jou en je medewerkers een hoop tijd en moeite. Momenteel zijn er zoveel accounts actief op Instagram dat het steeds moeilijker wordt om hiertussen op te vallen.

Om toch op te vallen is het genereren van likes, volgers en reacties dan ook essentieel. Jou post moeten opvallen en dat kan met zoveel mogelijk likes op je posts. Doordat jij veel likes ontvangt ‘rank’ je beter in Instagram. Je wordt opgemerkt en nieuwe likes zorgen voor nieuwe klanten.

Heeft dit dan ook altijd het gewenste effect? Helaas niet. Er zijn zoveel verschillende accounts actief op Instagram dat het een hele kunst is om op te vallen tussen je concurrenten. Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk likes krijgt op je posts zodat je beter gerankt wordt door Instagram en zodat je door veel meer mensen gezien wordt. Met behulp van likes krijg je steeds meer volgers en uiteindelijk dus ook steeds meer nieuwe klanten.